Samen met Maarten Feenstra deel ik de studio. Door onze kennis maar ook ons materiaal te bundelen hebben we voor elke opdracht de geschikte fotoapparatuur. En ruimte genoeg om én een fotoshoot te doen én foto’s de finish touch te geven achter onze bureaus.
 
Hans Hogervorst + Maarten Feenstra = meer dan fotografie alleen
Maarten Feenstra + Hans Hogervorst = meer dan fotografie alleen
 
Allebei hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de fotografie, elk vanuit ons eigen expertise. Als voormalig persfotograaf weet Maarten het moment te grijpen en ik heb oog voor detail. Tegelijkertijd vullen onze uiteenlopende ervaringen elkaar goed aan. Gemeenschappelijk zijn we meer dan de som der delen. De een als assistent van de ander, beiden op pad met de camera of gelijktijdig fotograferen en video maken. Studio, locatiefotografie of videoreportage. Portret, bedrijfsfotografie of documentaire. Voor beiden heeft de camera geen geheimen meer, de uitdaging is gelijk: de geslaagde foto, beeld dat communiceert.
 
Kennismaken met Photobyhans of Feenstra Fotografie? Dat kan in de studio aan de Cypergrasweg 3b in Almere of bij u op locatie. Neem gerust contact ons te leren kennen. De koffie zetten we vers en maken we gelijk die foto voor LinkedIn. Tot snel!
 
PS
Alles kan in de coronatijd op veilige afstand, de studio is groot genoeg om de anderhalve meter toe te passen!